Så här enkelt har det aldrig varit att hyra släp i Dalby dygnet runt!

Moderna fina släp till riktigt bra priser!

Att hyra släp har aldrig varit så enkelt!

1. Välj tid och datum för upphämtning och återlämning

2. Välj mellan alla våra modeller, Grindsläp, Flyttsläp med flera

3. Fyll i era uppgifter och klicka på boka

4. Swisha beloppet (bekräftelse via mejl och sms)

5. Ni får nu en kod som går till låset på släpet, lås upp och tuta och kör!

6. Återlämna i tid enligt bokningen, städa av vid behov och lås släpet!


Lite frågor och svar!


Kan man boka ett släp samma dag som man behöver det? 

Ja, man kan boka släpet 5min innan om man vill det, och även 1 år i förväg.


Om man inser att man inte kommer hinna lämna släpet i avtalad tid kan man förlänga det då?

Så länge släpet är ledigt och inte bokad av någon annan så går det bra, gå in och boka samma släp men lägg till 30 min på bokningen, ex om man ska lämna det 20:00 så anger man då från 20:30 fram till tiden man önskar. 


Jag har en nyare elkontakt som har fler poler än de kablar ni har till släpen?

Alla släpvagnar har standard 7-polig kontakt, om man har en nyare kontakt som sitter på bilar från 2010 så har de flesta biltillverkare lagt med en adapter från 7-13 polig kontakt, dessa brukar ligga vid reservhjulet, luckan bak eller i handskfacket. Om man inte har en egen så kan man låna av oss.


Jag ska köra till Tyskland, är det ok?

Det är ok att ta släpet till ett annat EU-land, dock behöver ni i vissa fall kolla så er försäkring täcker eventuella skador som uppkommer utanför Sverige.


Hur fungerar det med försäkring om något skulle inträffa?

Om man ej är vållande till olyckan så täcker bilens trafikförsäkring eventuella skador på släpet, om man är vållande och inte har helförsäkring på bilen så täcker inte bilens försäkring skadorna på släpet. Vid täcknande av självriskeliminering ingår skydd mot skador från 10:- upp till 5000:-


Om man råkar få punktering, vad ska man då göra?

Vid punktering så täcker er bilförsäkring även släpet om man har halvförsäkring på fordonet, ring då bärgningskåren så hjälper dem er direkt på plats, antingen genom lagning eller utbyte av hjulet.


Vilket släp ska jag välja om där är flera av samma modell som man bokat?

Om ni exempelvis bokat ett grindsläp så spelar det ingen roll vilket man tar av dem som står lediga på plats, samtliga är av samma modell.


Kan man boka och hämta ett släp mitt i natten?

Ja, man kan boka och hämta när man vill dygnet runt alla årets dagar!


Belysningen fungerar inte som det ska?

Några vanliga fel: Om man inte använder sin släpvagnskontakt så ofta så bildas en del avlagring i form av oxid i kontakterna, testa att lirka lite på kontakten och använd eventuellt kontaktspray, samtliga av våra kontakter med belysning kontrolleras mellan uthyrningarna för att garantera att inga fel finns till nästa hyrestagare. Ett annat fel kan vara att man har automatisk belysning på bilen, denna funktion har alla nyare bilar vilket innebär: om man hämtar släpet på dagtid vid dagsljus kommer släpets belysning inte lysa om inte bilens gör det, för att undvika detta kan man slå om belysningen till manuell i bilen.


Stödhjulet är lite trasigt?

Vi får tyvärr byta stödhjul väldigt ofta pga att många glömmer fälla upp stödhjulet, så det är mycket viktigt att man drar upp detta innan färd. Vi kontollerar även dessa dagligen för att se till så allt är på topp!